Monday, April 14, 2008

Behind the scene on Meche CLub forum 08

Hola! This is my first gossip utk dis column..errr..gosip ke? Ye kot. Ikut korang lar nk define gane kan..hik hik. Anyway, hello, a warm welcome from me. Where to start? Ari sabtu lepas, ade forum dari meche club. Forum “Man or Woman: Who makes a better engineer?” Memang that day aku rase fun gile. Maybe sebab all the cooperation dari sume department and hang out with ‘adiks-adiks’ skolah, walupun just diorg je yg memenuhi chancellor, tapi memang fun. Thanks so much to sume yg cooperate. It was a really fun day. But, mane ade everything sume perfect kan? Mesti ade gak prb2 sket. Stenderd event lar kan? Anyway, back to the topic, korang rase who makes a better engineer? Oz cof lar yg guys akn ckp guys, yg gurls akn ckp gurls kn. But conclusion yg aku ley wat dari forum tu, is doesn’t matter guys or girls, each everyone ade strength and weakness sndri, so they need each other to fulfil one another. I had fun, majority ‘adiks-adiks’ sume ok lar, otak yg sempoi2. Just ade satu-due group ‘adiks-adiks’ yg errrr...hik2=)


Adik2 blaja rajin2 eh. Ley jd cm sy, g psr mlm tiap2 ari, -Dr Azmi b Wahab-

Anyway, ade je mende laen yg lg best aku nk cter. Bile faci2 duduk satu meje, bukak story pasal kerenah adik2 ni sepanjang forum and activities, bnyk funny story yg kte dpt. Ade yg terpegun tgk sytem toilet, terpesona tgk irc, naik trun lif smpi xnk kluar pun ade, yg bru nk terpegun tgk irc tibe2 irc tutup lampu sbb irc da nk ttp pun ade, huhu..yg kelentong adik2 ni semata2 nk get attention diorg to focus pun ade..sape lar faci tu agk nyer eh..hehehe..agak funny bile dgr pasal kerenah adik2 ni. Especially bile diorg diberi lecture UTP style. Sume wat2 cm paham, tapi actually sume blur je, hehe.

No comments: