Friday, April 18, 2008

PARFUM de PULMONAREE

Salam~
Perfume yg aku juai ni of coz r bkan ori tp
90% samer ngan ori…
Kotak, botol n bau dier mmg serupa ngan yg ori…
Yg beza nyer just dier nyer ketahanan bau …

Cam bese r… bender murah~
Nnti korang pakai r byk² klo nak wangi satu lctr hall… hehe~~~

= HARGA =
~ RM 40 ~
~ ( 100ml) ~

Botol besar jer ader…
So, klo korg nak order, just kontek aku k…

Hareezi87@gmail.com
Hareezi_87@yahoo.com
0134666351 @ 0175519660
(refer kat status GTALK aku)

Korg leh tgk kat catalog…
Klo nak catalog leh pm aku ek…
Aku leh kasik kat emel or direct GTALK~
If brand yg korg nk tader…
Just gitau aku…
aku akan tanyer kat supplier…

Aku close order arie ahad…
jumaat, sabtu n ahad pastu korg leh dapat da perfume korg~

*[ bkak order - isnin(21.APRIL) ]*
*[ order tutup - ahad(27.APRIL) ]*
*[ dapat perfume - jumaat, sabtu, ahad (2, 3, 4 .MAY) ]*
~ni contoh jer… order seterusnyer samer r camni~


tester utk perfume x der… sori sgt~
tp aku ader 1 Lancome Hypnose For Women
klo nak try test tengok leh datang bilik aku…
V5F 4-2-4~ (*msg dlu b4 dtg~*)

For girls, ader 1 Paris Hilton Just Me
klo nak try test tengok leh datang bilik mmb aku…
V5K 5-1-3~ (*msg dlu b4 dtg~*) [ 0175640737]

utk payment…
leh kasik by hand kat aku @ transfer ke akaun bank (CIMB)…


Ok… tu jer… papehal kontek r aku… kol lagik bagus… hehe~~~


Ha… satu lagik… if korg nak yg ori nyer… dak batch kiter ader gak juai… korang leh kontek EZZAH [ CHEMI ] [ bluepurp@gmail.com ]

tggu per lagi… sila la order ek~~~ hehe~~~

[advertised with permission]


by pulmonaree

No comments: