Wednesday, September 30, 2009

Hari Sukan! + Futsal

hari yang ditunggu2 akhirnya telah tiba~~
hujung minggu ni, 3hb & 4hb oktober, kita akan mengadakan acara sukan antara course! di mana budak2 cheme, meche, civil, EE, IT & IS akan berjuang untuk menentukan course manakah yang paling hebat dan bergaya dan well rounded sepanjang perkenalan kita selama 4/5 tahun ini. sepanjang hari sabtu, 3hb akan diadakan pertandingan Futsal, manakala hari ahad akan diadakan Sukaneka..

game2 sukaneka yang ada: ~Tug Of War, Tuju Selipar, Water Bomb, Happy Hour, CocoWling, Futsal Berkain Pelekat, Catch Ball, Galah Panjang~

FUTSAL

memandangkan court futsal kat v5 ade 1 je, maka kita terpaksa memaksimumkan penggunaan masa yang ade.. bermakna kita akan bermula pada pukul 8.30 pagi, jangan lambat plis!
bagi kategori jejaka2 kacak, semua team dah komfem, ade 10 team semua (3 meche, 2 cheme, 2 cv, 2 ee, 1 itis).. untuk kategori gadis2 rupawan, ade lagi yg belum register, so belum arrange lagi.. untuk lelaki, aku dah bahagi kepada 2 group seperti berikut..

(pembahagian dilakukan secara undian, oleh wakil cheme, meche & ee, dijamin tiada penipuan, harap maklum)

focal person : amar kula (013-2975167)



3 comments:

Fa said...

team laki ee sila jgn mengecewakn course kita..

kula said...

kamon2 cheme pasti menang~

pek said...

kepada team ITIS, macam biasa.. jangan kene blasah teruk2 ye. haha