Thursday, October 8, 2009

ROCKSTARs of 2010 Dinner Nominees for Awards

The top 5 is out... youguys voted for it and here are the nominees for "ROCKSTARs of 2010 Dinner Awards" (not in order)

YOU ROCK DUDE
syamong
iskandar
farid
vicky
amir hamzah

YOU ROCK CHIC
fithri natasha
azeanty
maria elena
ema radzai
jehan

ROCK GEEK
Boon tat
Vignesh Kumar
Redzuan
Siti Hajar(che)
iskandar


VIRTUAL ROCKER

yap (penagih_dadih)
irfan (it is)
amar (kula)
razif (itis)
stonecold/stopek/syafeeq

ROCKMATES
asba & kicap
Pasukan Ingin Berhibur
5.1 osmetss okehh!!
excuse me
v5b 4.3 kan..

Who will win...?? Semuanya akan terjawab malam "ROCKSTARs of 2010 Dinner" .. see YOU there!

36 comments:

Isumaru said...

asal i xtercalon rock chic ni?
sob2~

kuchai said...

awat kT5 xdop T_T haha

syfq amr said...

..tu la aku duk tggu kt5 tgk2 x dak.. kecewa... geng2 kt5 x vote ka haha

EmaRadzai said...

eh mane rock geek???

Fa said...

ismal..xpe u sentiase rock chic di hati i..haha

l'arc en ciel said...

nape tadek amoi dlm rock chick ? haha...... nih kena selaras ngan konsep one Malaysia nih. satu rock chick amoi pastu mintak paen calonkan rock chick bollywood plak. hahahahaha

adeknurul said...

if committee, mana boley dicalon.. kena tolak nama2 committee tu..

wan said...

wow dh ada top 5...tapi ramai gile yg tak tau apsal 5 org ni yg dipilih, tak tau pon cm ne nk bg nama candidate... cm "kroni" je sume candidate tuh...batch dinner ke "kroni" dinner? LOL

Nurul Aain said...

tak la. top 5 was voted by our batch members sendiri. masa sukaneka lah. :)

wan said...

but not all of us was there... plus kitorang tak tau pon akan ada voting masa sukaneka... x de dgr sape2 announce pon bout this pon masa futsal.. bukan apa, it will be better if sume org boleh vote kn...

Anonymous said...

agree with wan...!!
walaupun salah mereka yang tak dtg sukaneka, sepatutnya pemilihan patut lebih tulus...

See you tonight!

opah said...

Aku setuju ngn wan
xtau menau pon psal voting ke ape ke
tibe2 ade kuar mende nh
agak keciwa dgn komiti

:(

opah said...

dah la dtng futsal..
men lak tuu
penattt..
kalah sume gem lak tu
xpower kot (nub)
pastu xtau n xde orng gtau pasal mnde nh..
lg kachiwa........
:(..:(

saya orang baik said...

aku tengok banyak nama kroni je neh...agak-agak la ..

keadilan said...

mungkin lebih adil jika ade pemenang utk tiap course?

Anonymous said...

1. As usual, korg tau moan saja
2. Kertas2 vote dah banyak kali dieedar kat kelas2 dan time sukaneka, banyak org dah isi, dan almost 60% org yg isi tak peduli.
ada yang isi tak lengkap, ada yg biar kosong tak letak apa pon.
3. kalau tak datang kelas mmg tak tau ada kertas undi.
4. Geng mech, chemi and IT aku rasa banyak ja yg tau, sebab kertas ni circulate time pet exploration dgn malaysian studies
5. korg tak pegi malaysian studies sbb tu tak tau.
6. Da nak dinner pon byk songeh lg ke?

mat dinner said...

aku pon tau kata ada. aku tak ksah sapa menang pon aku support dinner.
tapi kalau cakap tak tau tu teruk sgt kot.

opah said...

:(
kate aku xg klasss
wuwuuwu
lg sedihhh
;(


hahahhaahahhaa

Anonymous said...

"1. As usual, korg tau moan saja"
Kami bercakap perkara yang benar.
2. Kertas2 vote dah banyak kali dieedar kat kelas2 dan time sukaneka, banyak org dah isi, dan almost 60% org yg isi tak peduli.
ada yang isi tak lengkap, ada yg biar kosong tak letak apa pon.
"tak pernah nampak pun dalam kelas. atau edar untuk sesetengah course je??"
3. kalau tak datang kelas mmg tak tau ada kertas undi.
LOL
4. Geng mech, chemi and IT aku rasa banyak ja yg tau, sebab kertas ni circulate time pet exploration dgn malaysian studies
"3 course tu je ke??"
5. korg tak pegi malaysian studies sbb tu tak tau.
"tak baik tuduh org mcm ni"
6. Da nak dinner pon byk songeh lg ke?
"jum pg dinner mlm ni!"

pek said...

razip ngan amir, bangga kan IT ye! pedulikan ape orang kata. yes we can!

sarhanah said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

korang nih jgn asyik komplen blh tak....what goes around comes around...nnt korang kerja korang kena balik cmnih...

rockstar humble said...

Dinner torrbaekk...!!

wan said...

lorhhh...tegur skit pon tak boleh ke? yela2...committee batch dinner "terbaekk", batch dinner "terbaekk".. LOL

Adreen Nordin said...

i have to agree about the voting scheme yang unfair tu. I mean if ye pon committee yang dapat banyak vote can't you ppl just choose the closest with many votes who's not committee. I know dah lepas dah dinner but its for future reminder if anyone of you who want to organize a dinner.. if you want to get nominated, don't join the committee. plus, internet poll would be more suitable. we're not living in the stone age are we?



Anyway, kudos to the committee for bringing the whole batch together for the last time. I believe everyone had a blast :)

Shira-chan said...

agree with adreen... why wasn't the voting done online, as with the voting for the dinner theme?

kedahbenciadreen said...

adreen x puas ati name die x nominated neh..adreen hg bkan hot pon..sapa nak vote utk hg..hahaha

iLLy said...

hang ni, die x kata pun nak kene nominate.

die cuma kata, x elok committee ade ramai sgt dalam list of nominees. mcm nmpk la cronism tu.

pasai pa org kedah gelabah sgt? hang ni... pro la sikit.

adeknurul said...

speaking of voting2 ni...

i was wondering.. what was the category yg voting during the dinner tu??? Best dress i think... Meja kt org punya vote x dikutip pun. suddenly dah ada pemenang.

mcm mana itu?

Merissa K. said...

Lol. tak habis habis lagi issue ni. Sini memang port debate eh?

first off, i think, biar la kalau ada nama committee pun. kalau mmg betul orang vote nama diorang, kesian gila if they cannot win simply because diorang tolong the entire batch manage dinner.

but yeah, perhaps it couldve been done kat blog ni itself, at least that way confirm semua orang vote.

and one more thing, tak payah kot flame orang ckp tak hot la apa la. kalau dia ada buat salah, confront je depan depan. tulis kat blog ni, tak dapat hasil pun.

dinner's over dah pun. and its good to know that a lot of you are a good sport. tak sia sia satu batch dengan korang. heheh.

ok. im getting sappy. and this is getting a tad bit too long. :P

Anonymous said...

go chase chicks, drink piss and listen to bullshit..
utp students are still dumb as ever..
petronas will regret the scholarship that they offered to u guys if either of em manage to get a glimpse onto the comments..

Anonymous said...

korang tau tak korang bodoh sumer.... bnda kecik pun jadi isu...BODOHHHH

opah said...

aiii
anonimus nh emosi xstabil nh

hahaha

xckop kasih sayang ka??

zee khang said...

korang ygg komen2 kt blog ni smue teringin nk di nominate la tu...
opah dgn adreen..
opah poyo gile.bajet comel.

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.