Tuesday, August 23, 2011

Satu Tahun

Dah satu tahun korang Grad.

Dah satu tahun korang kerja.

Dah satu tahun korang tak mengadap exam.

Dah satu tahun korang tak bukak buku.

Dah satu tahun korang tak pegi Ameeth ngan Sithick.

Dah satu tahun korang tak lepak ramai-ramai.

Dah satu tahun korang tak berborak secara tidak rasional.

DAH SATU TAHUN KORANG TAK UPDET BLOG!

Sekian.

3 comments:

kula said...

hahaha aku pun baru prasan post nih.. kene promote balik ni..

syfq amr said...

hahahahahahhahahahahha terbaik bonnnnnnnnnn.

Merissa K. said...

HAHAHAHAHAA.

betul aa tu. bon, macammana tiba tiba boleh tergerak hati nak revive balik blog ni? ce citer ce citer

(rindu semua orang laa tuuuuuu :P)